Név: Regisztráció
Jelszó:

Most itt vagy: Fórum >> Seth.hu közösség >> Felhívás békemeditációra

1 |
db/lap
Nic | 2007-05-19 23:29:00 Válasz erre Adatok E-mail (9)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
571 db

Sziasztok!

A szervezők küldtek egy anyagot azoknak, akik a margitszigeti helyszínen nem tudnak részt venni, de máshol (akár otthon) elvégzik a meditációt. A meditáció előtt el kéne olvasni a következőt:


László Ervin üzenete
az Első Globális Békemeditáció résztvevőihez


Köszöntök mindenkit ezen a történelmi eseményen, ahol most egy olyan meditációban veszünk részt, amely jó irányban befolyásolhatja a világ sorsának alakulását. Tudományosan is bizonyított, hogy a meditáció embereket, állatokat, növényeket gyógyíthat, mi most a Földet próbáljuk meggyógyítani.
Erre az úttörő vállalkozásra büszkén és elégedetten emlékezhetünk majd vissza, hiszen bolygónknak sürgősen szüksége van gyógyításra, ugyanis ha ilyen mértékben zsákmányoljuk ki a Földet, hamarosan megszűnik támogatni minket, így saját otthonunkat semmisítjük meg a kozmoszban. Mindezek miatt jól felfo-gott érdekünk, hogy megváltozzunk, és erre, szerencsénkre képesek vagyunk.
A Földnek, más embereknek, és a más élőlényeknek okozott kárt rövidlátásunk-nak és önzőségünknek köszönhetjük. Olyanok lettünk, mint a rákos sejtek, me-lyek a bioszféra friss húsán élősködnek. De nem szükséges ebben az állapotban maradnunk, csak meg kell változtatnunk értékrendünket! Gyógyítóvá tudunk válni, segíteni a planétának, hogy megtalálja régen elveszett egyensúlyát, melyet tudtunkon kívül veszélyeztettünk és szétbomlasztottunk. Az, hogy önpusztító élősködőből hosszú távú gyógyítóvá váljunk csak rajtunk múlik!
Kezdetnek tudatosságunkat kell megváltoztatni, majd mindezt közvetíteni má-soknak, minden kontinensen. Ezt a változtatást már el is kezdtük, ennek része ez az esemény is. Új spiritualitás emelkedik a világban, egy újfajta törődés és fele-lősségtudat. Ma aktívan hozzájárulunk ehhez a változáshoz, egyszerűen, de ha-tékonyan. Elcsendesítjük tudatunkat, nem gondolunk a problémákra, bajokra és csak egy dologra koncentrálunk: a BÉKÉ-re. Mert békét teremthetünk köztünk és szomszédaink között, városainkban, és közösségeinkben, és béke lehet orszá-gaink között is ezen a kék bolygón.
A mai napon többszázezer ember kapcsolódik össze tudatilag ugyanazon okból, hogy egy kicsi, de hatékony "Pillangó effektus"-t hozzunk létre, ami fel-erősödve segítheti az erkölcsi tisztulást. Itt és más helyeken azért gyűlünk egy-be, hogy a bennünk élő rövidlátó, egoista embert átváltoztathassuk felelősségtel-jes földlakóvá, ez az átalakulás pedig egyénileg és egyben kollektívan megy végbe, amíg a kártékony rákfenéből felelősségteljes építőkké válva létrehozhat-juk a békés és fenntartható földi civilizációt.
Képesek vagyunk békét teremteni a Földön!
Azt kívánom mindannyiunknak, az emberiségnek, hogy a jóakarat és a teremtő képzelet hozzon sikeres eredményt ebben a szép és felelős kísérletben.


LEGYEN BÉKE A FÖLDÖN!


----

A szervezők továbbá azt kérik, hogy ha lehet, adjunk visszajelzést "az esemény menetéről, a ténylegesen résztvevők számáról, illetve bármilyen egyéb észrevételről, vagy felmerülő gondolatról." Ha szeretnétek visszajelzést adni, ezt megtehetitek ebben a topikban, és aztán összesítve elküldöm.

Üdv:
Nic
 
Nic | 2007-05-19 21:07:10 Válasz erre Adatok E-mail (8)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
571 db

Sziasztok!

Ha valaki jön: Lucasszal délben ott leszünk a Margitsziget Margit-híd felőli bejáratánál.

Üdv:
Nic

 
borzas | 2007-05-19 20:50:05 Válasz erre Adatok E-mail (7)
Eddigi hozzászólásai:
440 db

Hello,

Sajnos le kell mondjam a holnapot.
Üdv

Borzas

  Előzmény: Lucas [6] (2007-05-18 13:59:18)
 
Lucas | 2007-05-18 13:59:18 Válasz erre Adatok E-mail (6)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
327 db

Jövök.
 
atta | 2007-05-16 20:20:15 Válasz erre Adatok E-mail (5)
Eddigi hozzászólásai:
1448 db

Sziasztok!

 

Úgy döntöttem én is elmegyek.

Üdvözlettel,

 

   Atta
 

 
kaqkk | 2007-05-14 12:58:54 Válasz erre Adatok E-mail (4)
Eddigi hozzászólásai:
86 db

Sziasztok!

 

Asszem én is el tudnék menni.

 

Üdv.

kaqkk

 

 
Misi | 2007-05-13 22:41:52 Válasz erre Adatok E-mail (3)
Eddigi hozzászólásai:
142 db

Most olvasom a legujabb Kryon könyvet.Ő is politizál a maga módján.A látszólagos véletlen események mögött  nagyon is valós szándékok, tervek, történések vannak.Amit  Seth is emlit  a kollektiv mély közös  szinteken mi magunk döntünk a földi élet sorsáról, a mindenki által megélt  eseményekről.S ha egy közös meditálással felszinre hozzuk vágyinkat az csak jót jelenthet.A csapat neve nem fontos, ,mondjuk  Seth  internetes közösség.Vagy bármi más.Részemről a kampányokat nem kedvelem ,"nem csak karácsonykor kell szeretnünk egymást".De tudom vannak akik kedvelik a külsőségeket és a kedvükért csatllakozhatunk a kezdeményezéshez.

 

Üdv: Misi 

 


  Előzmény: Nic [2] (2007-05-13 19:46:22)
 
Nic | 2007-05-13 19:46:22 Válasz erre Adatok E-mail (2)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
571 db

Szia, Borzas!

Rendben. Én is jelzem részvételi szándékomat. :)

Üdv:
Nic

  Előzmény: borzas [1] (2007-05-13 19:17:38)
 
borzas | 2007-05-13 19:17:38 Válasz erre Adatok E-mail (1)
Eddigi hozzászólásai:
440 db

Szia Nic!

Szeretnék részt venni a rendezvényen. A csoport nevén még gondolkozom.
Üdv

Borzas

  Előzmény: Nic [0] (2007-05-12 21:50:13)
 
Nic | 2007-05-12 21:50:13 Válasz erre Adatok E-mail (0)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
571 db

Sziasztok!

A Budapest Klub és a László Alapítvány Prof. Dr. László Ervin vezetésével május 20-ára (vasárnap) globális békemeditációt szervez. A rendezvény magyarországi helyszíne a Margitsziget, de ha valaki nagyon nem tud ott lenni, máshol is csatlakozhat. A részletes tájékoztatást lásd itt: http://www.bekemeditacio.hu/

Azt kérik, hogy az együtt meditáló közösségek regisztrálják csoportjukat. Véleményem szerint csatlakozhatnánk. Ha részt vennétek a békemeditáción (akár a Margitszigeten, akár máshol), légy szi´, jelezzétek itt május 18-áig, aztán regisztrálnám magunkat (a regisztrációhoz kell a hozzávetőleges létszám).

Mit szóltok? És ha benne vagytok, van valami ötletetek arra, hogy mi legyen a neve a csoportunknak?

Üdv:
Nic

Ui.: Megjegyezném, hogy Prof. Dr. László Ervin Science and the Akashic Field című könyvében említést tesz Jane Robertsről és Sethről.

 
1 |
db/lap


© 2003-2020. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség