Oldalainkat jelenleg 53 látogató olvassa
Regisztrált tagjaink száma: 1191

Szabályzat

Azzal, hogy belép a „seth.hu” domainnevű Seth.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja e szabályzat itt olvasható feltételeit, még az esetben is, ha a webszájt egyik szolgáltatásának sem regisztrált felhasználója, előfizetője. E feltételek változtatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges változásokról nem küldünk külön értesítést felhasználóinknak; a mindenkor érvényes változat e lapon olvasható.

A Seth.hu honlapon (vagy „lapon”) található tartalom a Seth.hu alapító tagjainak (Lucas és Nic, továbbiakban: „üzemeltető”; de ezen kívül például a „Seth.hu” névvel is hivatkozhatunk magunkra) szellemi tulajdona. A seth.hu domainnév és a „Seth.hu” név szerzői jogi védelmet élvez; bármelyikük felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag az üzemeltető előzetes és kifejezett hozzájárulásával lehetséges.

A Seth.hu honlap oldalain található mindennemű tartalom (szöveges vagy más módon közvetített információ) az üzemeltető szellemi tulajdona.

Az üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A felhasználó az üzemeltető honlapja tartalmának egyes részeit – kizárólag saját, nem üzleti célú felhasználásra – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött rész terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az üzemeltető a Seth.hu honlapon pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de ezeknek az információknak a felhasználásából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A honlap részét képező kommunikációs csatornákat (például fórumokat) minden felhasználónk saját kizárólagos felelősségére veszi igénybe. Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy e szolgáltatásait vagy azok egy részét technikai vagy egyéb okokból korlátozza vagy felfüggessze.

Minden felhasználó saját kizárólagos felelősségére használja a Seth.hu honlapot.

Bárki felhasználónak minősül, aki a „seth.hu” internetcímen elérhető számítógéppel közvetlenül vagy közvetve – akár más internetoldalakon, keresőprogramokon, saját dokumentumaiban található hivatkozáson keresztül – bármilyen irányú adatforgalmat kezdeményez.© 2003-2018. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség