Oldalainkat jelenleg 7 látogató olvassa
Regisztrált tagjaink száma: 1248

A személyes ülések. Seth-könyv, 6. könyv

Borító

Roberts, Jane [mint médium], The Personal Sessions. A Seth Book, 6. könyv, New Awareness Network Inc., Manhasset, New York, 2005. (1980. december 15 – 1982. május 10.)

I. A sorozatról általában

A személyes ülések könyvei azokat a Seth-szövegeket tartalmazzák, melyekre Robert F. Butts a különféle Seth-könyvekhez írt jegyzeteiben mint „törölt ülések”-re utalt – olyan szövegeket, melyet Jane Roberts és férje nagymértékben személyes természetűeknek tartottak, s a Seth-anyag többi részétől elválasztva, külön jegyzetfüzetekben tároltak.

Robert F. Butts így írt ezekről az ülésekről: „A nagy érték, amit most a sok törölt vagy privát ülésben látok, abban áll, hogy megvan a potenciáljuk arra, hogy segítsenek másokon, éppúgy, ahogy Jane-nek és nekem is segítettek az évek során. Nagyon fontosnak érzem, hogy ezek az ülések gyarapítsák Jane szép, kreatív életművét, hogy mindenki láthassa őket.”

A sorozat a tervek szerint 7–9 könyvből áll majd, melyek a már említett „törölt ülések” mellett tartalmaznak néhány eddig kiadatlan szabályos ülést is, valamint Jane Roberts egy eleddig szintén publikálatlan, a Rembrandt van Rijn világszemlélete (The World View of Rembrandt van Rijn) című művét; annak a három „világszemlélet”-nek az egyike ez, melyeket Jane írt – a másik kettőt már kiadták Paul Cézanne világszemlélete: pszichés értelmezés (The World View of Paul Cézanne: a Psychic Interpretaion, 1977) és Egy amerikai filozófus halál utáni naplója: William James világszemlélete (The Afterdeath Journal of an American Philosopher: The World View of William James, 1978) címmel.

II. A hatodik könyvről

Ízelítő a könyvből:

„Az élvezet jó a testnek és a léleknek. A vallások évszázadok óta tagadják a test élvezethez való jogát...”

„Maga a test élvezetre van tervezve. Az értékkiteljesítés élvezet után kutat. ...még az állatok esetében is...”

Nic, 2006.

Utolsó frissítés: 2006. 06. 28.© 2003-2022. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség