Oldalainkat jelenleg 6 látogató olvassa
Regisztrált tagjaink száma: 1248

Az út az egészség felé. Seth-könyv

Borító

Roberts, Jane [mint médium], The Way Toward Health. A Seth Book, Amber-Allen Publishing, Inc., San Rafael, California, 1997. (számozatlan ülések, 1984. január 3. – 1984. augusztus 30.), Előszót, Epilógust, jegyzeteket írta és a borítót festette Robert F. Butts

Az út az egészség felé az utolsóként diktált Seth-mű; anyagát kórházi ágyában adta át Jane Roberts, s a könyv írásának Jane halála vetett véget.

Seth fő témája itt az egészség, melyet számos aspektusból vizsgál: taglalja orvoslás és a terápia gyakran betegség-állandósító hatását; említi, hogy a betegségek megnevezése ellenünk dolgozhat; fejtegeti a vallás befolyását a betegségek kialakulására; tárgyalja a szülők hiteinek hatását a gyerekek egészségére, s a humort mint hatékony gyógyítási tényezőt mutatja be.

Robert F. Butts jegyzeteinek köszönhetően az olvasó végigkísérheti Jane utolsó hónapjait. Rob fényképeket és néhány saját festményének képét is belefoglalta a könyvbe – szerepel a műben Sethet ábrázoló festményének fényképe, melyet egy 1968-as víziója nyomán festett.

Nic, 2003–2005.

Utolsó frissítés: 2006. 06. 28.© 2003-2022. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség