Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Telepátia kísérlet leírása

A kísérlet célja a telepátia gyakorlása; néha elmélkedés arról, hogy mi is történik, és hogyan.

- Hetente kétszer kísérletezünk: kedden és csütörtökön. Minden héten más az "adó". Hogy ki lesz az "adó" a következő héten, azt mindig a fórumon, a telepátia kísérlet topikjában beszéljük meg. Az egyes kísérletekre a "vevők" is előre jelentkeznek a fórumon.

- A kísérlet lényege: az "adó" kiválaszt egy képet a netről, és a kísérlet napján este 22:00-től 22:10-ig arra koncentrál, hogy ezt a képet telepatikusan "küldi" a "vevőknek". A "vevők" pedig ebben az időben telepatikusan "veszik" a képet.

- A "vevők" legkésőbb a kísérletet követő napon 20:00-ig elküldik a benyomásaik leírását az "adó" emailcímére.

- Az "adó" a kísérletet követő napon 20:00 után közzéteszi a képet a fórumban. [*] Ugyanitt közzéteszi azokat a benyomásokat is, melyeket a "vevők" írtak le neki.

- Az "adó" és a "vevők" megbeszélik a benyomásokat.

[*] Ha "adó" vagy, így tudod közzétenni a képet a fórumon: belépsz a fórumba, a "Telepátia kísérlet" topikba. A honlap jobb felső sarkában látsz egy "Belépés" feliratú dobozt; ez alatt rákattintasz arra, hogy "Új hozzászólás írása". Ezután megjelenik egy fehér mező, ahova beírhatod az új hozzászólásodat. Amikor a szövegben oda érsz, hogy be akarod illeszteni a képet, rákattintasz a fehér mező alatt lévő fa ikonra (meg fogod találni, egy zöldes színű képecske, fa ábra). Ekkor megjelenik előtted egy kis ablak, aminek az a címe, hogy "Kép beillesztése/szerkesztése". Itt a "Kép URL" rubrikába beírod a kép URL-jét. A többi rubrikát hagyd üresen, és nyomd meg lent a "Beillesztés" gombot. A kis ablak eltűnik, és ismét a hozzászólás mezőjét látod magad előtt. Ha sikeresen beillesztetted a képet, akkor ebben a mezőben ott fogod látni a képet. Nyomj egy enter-t, írj még pár sort, ha akarsz, és kattints rá lent a "Hozzászólás elküldése" gombra. Ennyi. :)

Utolsó frissítés: 2006. 07. 16.© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség