Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Seth-szövegek

„Soha nem mondtuk senkinek, hogy bármit is tegyen, csak hogy nézzen szembe a tudat képességeivel.”

Seth (A tömeges események természete és az egyén)

A következőket találod ebben a menüpontban:

Könyvek

Lista az eddig megjelent Seth-könyvekről (azokról is, amelyek még nem jelentek meg magyarul; a könnyebb érthetőség kedvéért ezek is magyar címmel szerepelnek a listában). Néhány más, témába vágó könyv is kiegészíti a felsorolást.

Rövid ismertetőt olvashatsz az egyes könyvekről. Úgy találod meg őket, hogy a listából kiválasztod a könyvet, amire kíváncsi vagy, és rákattintasz. Ekkor az adott könyv kis képe jelenik meg előtted. A kép mellett jobbra látod a Rövid ismertető feliratú linket; rákattintasz.

Szemelvényeket is találsz bizonyos könyvekből (a fordításomban, ha másként nem jelzem – Nic). Úgy találod meg őket, hogy a listából kiválasztod a könyvet, amire kíváncsi vagy, és rákattintasz. Ekkor az adott könyv kis képe jelenik meg előtted. Ha a kép mellett jobbra látsz Tartalomjegyzék feliratú linket, rákattintasz. Az adott könyv tartalomjegyzéke jelenik meg előtted, s ha ebben látsz linket (világosbarna/vörös színű szöveget), rákattintasz. Így jutsz el a szemelvényekhez.

ESP-ülések

Szemelvények ESP-ülésekből, s néhány általános információ róluk. Ha tehát nem tudod, mi az az „ESP-ülés”, már csak ezért is érdemes bekukkantanod.

Seth-idézetek különféle témákban

Mint a cím is mutatja, itt témák szerinti csoportosításban találsz szemelvényeket Sethtől.© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség