Név: Regisztráció
Jelszó:

Blog

Recept
Lucas - 2006.7.16., Vasárnap
Recept hitszembesüléshez, 1 személyre, saját valóságból kiindulva, ahogy Dr. Krasvinczki Pálné, született Seth Rozália csinálja

Hozzávalók:

1 db többdimenziós személyiség fizikailag kifejeződve
1 db psziché
1 db másik többdimenziós személyiség kivetülése
2 db keretrendszer, első és második
1 db álomvalóság
Sok önismeret
Két kanál őszinteség önmagunkhoz
Egy tábla nyitottság
Két doboz cigaretta
3 bögre kávé
Csipetnyi humor

 Tegyük a többdimenziós személyiséget a két keretrendszerbe. Fókuszáljuk a elsőre, ne nagyon figyeljünk a másodikra, de legyünk tudatában, hogy van, és azért naponta kevergessük (nem kell tudatosan). Takarjuk le a másik többdimenziós személyiség kivetülésével. A többdimenziós személyiséget főzzük éveken át, amíg az összes nyitottságot bele nem rakjuk. Közben vágjuk apró darabokra a pszichét, és gyúrjunk belőle valami mást. Adjuk hozzá az álomvalóságot, és az arról alkotott képünket. Miután rájöttünk, hogy az álomvalóság hozzáadásával bebonyolítottuk az életünket, jöjjünk rá, hogy a fizikai valóság is így szerveződik, csak eddig azt hittük, hogy nem. Miután őszinték voltunk magunkhoz, kezdjük el felismerni, hogy azok a dolgok, amiket a főztünkről így vagy úgy gondolunk, tulajdonképpen azok, amiket a főztünk éppen most vág az arcunkba. Adjuk hozzá a humort, és csodálkozzunk rá, hogy beszél a kaja. Erre parázzunk rá, de azután mégsem.
 Az egészet két doboz cigaretta és három bögre kávé (ízlés szerint változtatható fűszer) mellett tálaljuk.

 Átszellemülve fogyasztandó.

 Amúgy rátaláltam erre az oldalra, nagyon jó kis gyűjtemény a szimbólumokról.
Kommentek
atta
:D

Az elő- és utóételt két létidő közben készítjük és fogyasztjuk. :)
2006.07.16. 20.20
borzas
hello,

Jól hangzik a recept.

két kanállal fogok belőle enni, csak nehogy elrontsam vele a gyomromat.
Üdv

borzas
2006.07.17. 15.58
atta
Sajnos az én főztöm ma jól pofán vágott. :(
Eddig is tudtam, hogy rémesen főzök, de erre azért nem számítottam :O
Erősen módosítani kell a hitrendszeremen.
2006.07.18. 19.01
Lucas
Mi történt? Már ha publikus a dolog...
2006.07.18. 23.17
atta
Vmi bűz volt a lépcsőházban. Nem találták a forrását, erre vmelyik kedves szomszédnak eszébe jutott, hogy rég nem látott. A rendőrség és a tűzoltóság egyesült erővel feltörte a lakásom, hogy megtalálják a hullám. Persze nálam még csak büdös sem volt. Így arra jöttem haza, hogy a biztonsági rácsot szétvágták és kitépték a falból. Most várom a szerelőket. Nem tudom, hoyg ezt miképp főztem ki :o
2006.07.19. 06.58
Richárd
Atta,nem adódhat ez abból is,hogy a lakókörnyezeted számára nagyon visszafogott,rejtőzködő életet élsz?Mert akkor nem kellene ennél baljósabb verziókon gondolkodni.De ez csak ködszurkálás részemről,mert alig ismerlek.
2006.07.19. 19.27
atta
Nos, nem szoktam teljes hangerővel bömböltetni a hifit és nem szoktam részegen ordítozni a ház előtt. Lehet, hogy ez rejtőzködő élet. :D
Ez csak a szokásos eligenedés egy tízemeletes házban. A lakók 2/3-a meg se mukkan amikor köszönök nekik.
2006.07.19. 20.25
ycyor
Azt ugyan írtad, hogy még csak büdös sem volt nálad, atta, de azt nem, hogy végül is megtalálták-e a hulládat... :) Csak a teljesség és a történeti hitelesség kedvéért... :)
2006.07.19. 21.22
ycyor
Amúgy én is azt hiszem, kicsit félreteremtettem az utóbbi napokban.. :( egy kedves barátommal való kapcsolatomban, most próbálom seth elvek szerint korrigálni a dolgot.. kíváncsi leszek az elkövetkezendő nap(ok) történéseire..

Lucas, nem tudom mennyire működik a recepted, ha 2 doboz cigaretta helyett egy pohár sört használok.. A recept szerinti két kanál őszinteség nálam kevésnek bizonyult, legközelebb két kosárral teszek hozzá, vagy inkább két vagonnal.. :)

"...azok a dolgok, amiket a főztünkről így vagy úgy gondolunk, tulajdonképpen azok, amiket a főztünk éppen most vág az arcunkba"- jóóóó, nagyon jóóó :)
2006.07.19. 21.34
Lucas
A cigaretta felcserélhető sörre, természetesen. :) Az őszinteségről meg annyit, hogy úgysem lehet eltúlozni, mert ha átcsap bunkóságba, még mindig azt lehet mondani: "Te teremtetted ezt magadnak!" :)

Ycyor, történt valami azóta?

(Egyébként Atta nem válaszolt a kérdésre. Ez vajon azt jelenti, hogy megtalálták? :) )
2006.07.21. 13.20
ycyor
Röviden a sztori: bolhából sikerült elefántot kreálnunk heteken keresztül félreértések garmadáján átküzdve magunkat. A dolog odáig ment el, már a barátságunk megléte is veszélybe került. rengeteg olyan gondolati és érzelmi energia kiment részemről ami csak tovább gerjeszthette, "félreteremthette" a szitut.. Talán végső kétségbeesésben kaptam észhez, hogy talán seth-szerint kellene rendbetenni a dolgokat. Kedd este volt elalvás előtt egy álomönszuggesztióm, célja az volt, hogy álomállapotban rendeződjön a félreértés és a kapcsolat. Volt az illetővel egy álmom, ami szimbolikusan kifejezte a félreértés tényét, és hogy akaratom ellenére megbánthattam.

Valamint mikor eszembe jutott a dolog (meg kell mondjam korábban nagyon sokat filóztam a szitun, persze Seth szerint talán nem ezt kell tenni..), pár pillanatra lehunytam a szemem és egy előre kigondolt szövegű, szerettetteli érzéssel kísért erős gondolatot küldtem ki a helyzet mindkettőnk részéről történő legörömtelibb, legbölcsebb (=énem más, "bölcsebb" részei szerinti leghelyesebb) megoldására. Után gyorsan eltereltem a figyelmemet, nem filóztam. Ezt kedd délutántól csináltam intenzíven, minden alkalommal, mikor eszembe jutott a szitu. Csütörtökön találkoztunk, szerintem minden renben volt, hatalmas változás volt érezhető pozitív irányban, szerintem minden vissza fog állni a régi kerékvágásba. :) Most mennem kell, de még egy-két dolgot hozzáteszek nemsokára.. Addig üdv mindenkinek
2006.07.22. 22.00
ycyor
Szóval folyt. köv. még pár gondolatban. Azt hiszem az egész dolog rendkívül jól demonstrálta nekem, hogyan lehet a SEMMIBŐL gáz dolgot kreálni. H a nem agyaltam volna annyit ezen az egész félreértésen valószínűleg sokkal könnyebben és hamarabb megoldódik az egész. Én teremtem valóságomat mint tudjuk, mégis "közös megállapodás" volt ez félreértés kreálás, kíváncsi vagyok hosszabb távon mi sül ki belőle. Nem lennék meglepve ha valami miatt fontos lett volna, hogy ezen a "válságon" átjussunk, talán még erősebbé válik a barátságunk. Én erre számítok.

Nagyon érdekes volt, hogy csütörtökön (mikor hármasban találkoztunk az illetővel) este egy szórakozóhelyen voltam négyesben más barátaimmal. Kicsit korábban eljöttem mint a többiek. Utólag hallom, hogy az ottmaratt három haver közül kettő valami hihetetlen hülye félreértés okán úgy összeveszett, hogy csak na.. Szinkronicitás vagy csak véletlen hasonlóság? Mindenesetre érdekes... :) Azóta már náluk is rendeződni látszik a dolog, bár az is komoly problémának tűnt.
2006.07.23. 08.12
atta
Sziasztok!
A helyzet tisztázása érdekében közlöm, hogy holttestemet még nem találták meg. :) Igyekszek erre nem is gondolni: nem akarok egy ilyen párhuzamos valóságot támogatni.
ycyor - Szurkolok neked!

Üdv,
Atta
2006.07.23. 17.51
A kommentezéshez be kell jelentkezned!


© 2003-2021. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség