Név: Regisztráció
Jelszó:

Blog

Csak úgy
Lucas - 2006.8.2., Szerda
Édekesen alakult a mai napom. Be kellett mennem a belvárosba autóval, és miközben álltam a pirosnál, jobbról egy másik autós integetett, hogy húzzam le az ablakot. Megtettem, és kiderült, hogy szlovén az illető, a Balaton felé szeretne hazajutni, és azt kérte, hogy magyarázzam el neki, hogy hogyan juthat el az "Ersebbet" hídra, majd onnan az M7-esre. A West-Endnél álltunk, még volt vagy 10 másodperc a lámpa zöldre váltásáig, az ember nem értett igazán angolul, én meg nem tudok szlovénül, szóval eléggé vert helyzetnek tűnt. Az utolsó pillanatban azután az jutott eszembe, hogy megpróbálkozok egy "Follow me"-vel, hogy kövessen, hátha ezt megérti. Értette, úgyhogy beálltam elé az autóval, és elkocsikáztam előtte az Erzsébet-hídig, majd a BAH csomópontig, ahol már mutattam neki, hogy mehet egyenesen, az már az autópálya lesz. Igen hálás volt a faszi, integetett, megköszönte vagy tízszer, hogy megmutattam az utat íly módon. Kapott egy kis vendégszeretetet. :)
 Azután az jutott eszembe, mikor már hazafelé tartottam, hogy jó a srác, hogy így beteremtette magának a segítséget, ráadásul olyat, ami nem igazán szokványos, mert tuti, hogy megspóroltam neki pár óra össze-vissza kevergést a "jól" betáblázott Budapesten. Illetve érdekes volt a másik oldalon ülni, hogy én voltam a segítő. :)
Kommentek
ycyor
Hát ha tegnap találkoztok, kaphatott volna egy alapos alváz mosást is tőled, tekintettel a gigantikus és már-már rendeltetésszerű pesti özönvízre... Apropó, valakinek van ötlete, lehetne értelmezni ezekez a pesti árvízszerű történéseket? Mit szimbolizálhatnak, milyen hiedelmekre világíthatnak rá? De akár kérdezhetném a Combino villamosok és a Körút mostani történéseit is. Ha akarjátok kérdezem is... :)

Üdv,
ycyor
2006.08.02. 23.47
atta
Rendes volt tőled Lucas!

Ycyor: magyarázatot százat is tudok, de mit jelent a számodra? Azt hiszem, ez a helyes kérdés. ;)
2006.08.03. 18.51
Lucas
Egyetértek Atta kérdésével. :)
2006.08.04. 00.34
ycyor
Egyetértek Attával és Lucas egyetértésével.. :)
2006.08.04. 10.14
atta
Mint egy nagy, boldog, egyetértő család! :)
2006.08.05. 18.14
Nic
Én is, én is!! :)) Én is egyetértek, szeretnék benne lenni a családban. :)
2006.08.18. 01.00
A kommentezéshez be kell jelentkezned!


© 2003-2021. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség