Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Rossz kedv vs. forgalom
Lucas - 2006.8.15., Kedd
 Ma hazafelé autózva arra lettem figyelmes, hogy iszonyú ingerült vagyok. Nem tudom, hogy mi volt az oka, de még egy pár nyugis és vidám szám (pl. az 5, a 14 és a 32 :) ) sem tudott megnyugtatni. És a valóság, gondolom itt nem akadályoztam meg a dolgot, rendelkezésre is állt, szinte azonnal egy pár példával, hogy illusztrálja a hangulatom. Bevágtak folyamatosan elém, majdnem nekem jöttek három irányból is, 50-el mentünk a 100-as táblánál. Dugóba kerültem, rámdudáltak, stb, szóval egy rémálom bontakozott ki, hihetetlen gyorsasággal. Még úgy is, hogy tudatosan figyelmezettem magam, hogy mi a helyzet, még így sem csillapodott igazán a dolog. Félreálltam a pesti rakparton, és elkezdtem törni a fejem, hogy most mihez kezdjek, az autót mégsem kellene összetörni.
 Elhatároztam, hogy arra gondolok, hogy nyugodtan, és biztonságosan hazaérek, átéreztem, ahogy kiegyensúlyozottan és biztonságosan vezetek, és magam elé képzeltem az otthoni parkolót, ahol az ép autóból szállok kifelé jókedvűen.
 Kinyitottam a szemem, és éppen indulni akartam, hogy besoroljak a dugóba, amiből kiálltam 2 perce, de a dugó sehol nem volt. Normális, rendes tempóban mentek az autók mind a két irányba. Indexeltem, hogy besoroljak, erre az érkező autós lassított, és villantott a lámpájával, hogy menjek be elé. Hazafelé menet nyugodt autósokkal találkoztam csak, az útlezárásokon egy pillanat alatt átjutottam, és semmi nem akadályozott meg, még szinte azonnal zöldet is kaptam, amerre mentem.
 Mondanom sem kell, ezek után tényleg jó kedvvel szálltam ki otthon az autóból. Ezt is tanítani kellene a KRESZ-oktatáson. :)
Kommentek
ycyor
Rövid beszámoló a 16. kupadöntőről:

Hihetetlen felfokozott indulatok csaptak össze Dugókreálók és Gondolatteremtők kupadöntőjén. A két csapat játékosai óriási vehemenciával és hévvel vetették bele magukat a játékba. A Dugókreálók a hazai pálya minden előnyét kihasználva próbáltak letámadással illetve tolódásos taktikával a vendégek felé kerekedni. Néhol csúnya szabálytalanságoktól sem visszariadva félemlítették meg az elenfelet s a pihenő előtt egy igencsak lesgyanús helyzetből Ráddud Álmos révén meg is szerezték a vezetést. A szünetben valami történhetett a vendégek öltözőjében, egy teljesen más csapat jött ki, s pár percen belül, Képzel Ede és a csereként beállt Tékit Izidor jóvoltából már át is vették a vezetést. Innentől kezdve végig uralták a mérkőzést, Dugókreálóknak fikarcnyi esélyük sem volt az egy pont otthontartására. Ezt látva a közönség alig hallható dudálások közepette gyorsan távozott, még a város életét sokszor megbénító utcai összecsapások is elmaradtak. A vereség okán Dugókreálók edzője beadta lemondását.

A Seth.hu-t tudósította: Ycyor
2006.08.16. 14.47
Richárd
Lucas,a példád azt igazolja,hogy még a tömegvalóság is egyéniesíthető,ott is manipulálható a lehetségességek,valószínű valóságok rendszere az egyén szintjén.Nem hangzik rosszul...
2006.08.17. 04.00
atta
:D
Remélem Ycyor lesz a következő szövetségi kapitányunk! :D
2006.08.17. 20.12
Nic
:DD Én is jót derültem rajta. :)
2006.08.17. 20.21
Richárd
Ycior,kérdeztem valamit a 2-vel ezelőtti naplófőcím-kommenteknél,csak azért jelzem itt is,mert lehet,hogy megkésett a hsz.-em,és már nem jársz arra.
2006.08.18. 02.30
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség