Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Hétvége
Lucas - 2006.8.20., Vasárnap
 Jó kis hétvégén vagyok túl, mert Nic-kel vendégül láttuk Forgee-t és Ycyor-t szombat-vasárnap. Megmutattuk nekik Pécset, az itt található rengeteg buszmegálló nagy hatást tett Ycyorra, amit a TV-toronyba menet mutogattunk neki. Apropó, ha már torony, Forgee-nek sikerült hősiesen leküzdenie a tériszonyát, és még a toronyban található Komloszauruszt (szép neve lett).
 A város nevezetességeinek (Bazilika, lakatok, Dzsámi) megtekintése után beültünk beszélgetni a Király nevű vendéglátóipari egységbe, ahol szóba került Seth és a valóságteremtés. Arra jutottam magamban, hogy nagyszerű, hogy alakul a klubunk, hogy most itt is végre olyan emberekkel beszélgethetek, akiknek nem kell elmagyarázni alapfogalmakat, hanem egymást segítve juthatunk előre az életünk során, egyre többet megérve mindabból, ami körülvesz minket.
 Azt mondják, ha valami jó érzéssel tölt el, vagy jól érzed magad, akkor repül az idő. Nos, nekünk nagyon gyorsan elrepült. Este még összedobtam egy spagetti-makarónit a többieknek, amire nem merték azt mondani, hogy rossz, mert jó volt.
 Most meg itt ülök egy pokróccal magamon, mert összeszedtem (beteremtettem) magamnak valami nyavalyát, ami felvitte a lázam. Remélem a többiek nem kapják el, és nem valami fertőző dologról van szó.

 Egy szó, mint száz, ha Seth filozófiája megfogott és már túl vagy alapvető materialista hitek megkérdőjelezésén, akkor mindenképpen kezd el mondogatni magadnak, hogy szeretnél másokkal is beszélgetni a dologról, mert nagyon-nagyon érdekes és becses tapasztalat.

 Balzsamos éjszakát mindenkinek! :)

(alkalmasint inkorporálnám az asztalt)

Kommentek
atta
Bár a spirituális eredmények is nagy örömmel töltenek el, de be kell vallanom, valami más miattan nyugodtam meg. Elégedetten dőltem hátra, amikor elolvastam: Pécsett rengeteg a buszmegálló. Európa leendő kulturális fővárosában megfelelő mennyiségű buszmegálló van, a művelődésre vágyó tömegek még nagyobb okulására :)
2006.08.21. 19.41
Nic
Ycyor, bár a jelenemben már nem létezel, a könyvre pedig vélhetően "nyörf"-öt vethetek, bizonyos keretek között képes vagyok az időutazásra, és azt szeretném, ha az utolsó másodpercekben ez az üzenet lebegne a szemed előtt: nem tudod, mit hagytál ki a banános csirkével...
2006.08.24. 22.55
ycyor
Jó kis hétvégén vagyok túl, Forgee-vel Nicnél és Lucasnál voltunk Pécsett. Sikerült is majdnem karambaloznunk velük a találkozásunk utáni első öt percben, de végül is 5 uszkve 6 centimétert (hiri motu mértékegységben 16 grunga) mégis hagyott Forgee a két kocsi között. Pedig egy betétlapcsere igazán összehozza az embereket. Aki még nem jért Pécsett, bánhatja.. A város legfőbb nevezetessége a buszmegállógyűjtemény. Újabban állítólag éjszakánként vandálok mindegyikre ráfestik a "nyörf" szót. A helyi lapban azt írták, még nem sikerült a tetteseket inkorporálni. A tv-torony igazi zarándokhely, csodás gyógyulások mentek már végbe a tetejében. Egy ilyennek mi is tanúi lehettünk, mikor is Forgee térdre rogyott, s könnyek között vallotta be, megszabadult tériszonyától.
A Király nevű vendéglátóipari egység arról nevezetes, ha elég sokáig ülsz ott, egyszer csak megjelenik Robert Butts. Nos így is történt, az eseményt mindannyian megkönnyeztük. Kértünk tőle áldást, s kérdeztük, milyen tanácsot adna ifjú valóságteremtőknek. Ő erre mélyen Lucas szemébe nézett, s azt mondta: "nyörf". Egy kicsit mindannyian beleborzongtunk.
Otthon Lucas rögtönzött mindannyiunknak egy kis spagetti-makarónit, amire nem mertük azt mondani, hogy rossz, mert jó volt. Majd meghallgattuk az erkélyről a szomszédságban bulizó helyi dalárdát. Szerencsére volt miről beszélgetni, de a zenei aláfestés igazán inkorporálni való volt... alkalmasint. Körülbelül fél négykor kerültünk ágyba. Álmomban egy komloszaurusz kergetett, egészen a szerelmesek lakatos kapujáig, ahol átalakult A. Th. Thomamül-lé. Ő kezében egy "nyörf"-fel közeledett felém. Mikor odaért, banános sült csirkével kínált (szerencsére ilyen a valóságban nem létezik..), majd leültetett a Dzsámi előtt egy buszmegállóba, aminek padjába az volt vésve: 2075. 07. 15. itt jártam: a buszmegállóépítő. Itt ébredtem fel. Az álom szimbolikáját azóta próbálom megfejteni..
Másnap még lenyúltuk Nicéket egy angol nyelvű Seth-könyvvel (szegények azt hiszik valaha is látják még, pedig nem, hisz Ycyor és Forgee már nem is léteznek, ők csak személyiségtöredékei voltak Lucaséknak). Sikerült nagynehezen megúsznunk bizonyos banános csirkét ebédre (hmm.. mintha már hallottam volna erről a banánról, hol is, hol is... nnnna mindegy..), majd egy egy hiri-motu wodoo szertartással (amiről azt mondtuk Nicéknek, hogy ősi elköszönő- és energetizáló szimbólum..) megfertőztük Lucast a komlosaurus bactéricussal.
Röviden ez a színtiszta igazság az elmúlt hétvégével kapcsolatban.

Ycyor, egy már nem létező személyiségtöredék

Ui.: nyörf
2006.08.24. 22.56
Nic
Emberek, szó szerint fáj a hasam a nevetéstől. :DDD
2006.08.25. 01.32
Nic
Atta, ki tudja, lehet, hogy még villamos is lesz ám addigra! :)
2006.08.25. 02.09
atta
Szívem örül, hogy ycyor végre komoly hangvételben ír eme fontos eseményről!

(Egyébként én is végig röhigcséltem.)
2006.08.26. 19.56
atta
Azért egy fontos dolgot leszűrtem: Ycyornak könyvet nem adok! :) Vagy ahogy szeretett szeretett professzorom, A. Th. Thomamül mondaná: "Oi dohore lau henia lasi, oi". (Kezdő hiri-motu tanulóknak: Én nem fogok neked adni. )
2006.08.26. 20.14
ycyor
Hát ehhez csak annyit tennék hozzá: "Oi tomone háetu ni, moj povane allene" Vagyis: "Én nem is kérek tőled, nekem megvan mind." :)) Mellesleg éppen a fent emlegetett A. Th. Thomamül volt aki a "tomorin=kérni" ige ragozását igen forradalmi módon megújítva elhagyta az igencsak régies -üe, illetve -zu ragokat, s helyette a -ne ragot vezette be, amelyért megkapta a XVI. Hiri-motu nyelvhelyességi verseny második helyét még 1968-ban. (Mondanom sem kell, az első B. Zr. Klümaste volt akivel ketten később kiadták az első hiri-motu verseskötetet "Varsi-varsü inglemarsü" címmel..
2006.09.03. 16.58
atta
Sajnos a XVII. nyelvhelyességi versenyen csúnyán összekaptak. B. Zr. Klümaste azt kiabálta: "Inai boroma! (Ez a disznó!) Mire A. Th. Thomamül: "Oi emu tamana..." (Az apád...) a többit szerencsére törölték a jegyzőkönyvből. :)
Oké, akkor nem kell a "Ruburt, Joseph, Willy and the System Error. An mystical, magical and practical approach of the Pumpkin Programming. A Seth book." c. könyv sem? Seth öt dimenziós dedikálása is benne van...
2006.09.04. 21.37
ycyor
Ezek után egy darabig igen feszült volt kettejük közt a viszony. Egészen addig, mígnem B. Zr. Klümaste fiának, Omthora-nak meg nem tetszett A. Th. Thomamül lánya, Nomastü. Kettejük találkozását legszemléletesebben a "Lovtu oi gvontül" c. híres hiri-motu vers beszéli el, amelyik 1978-ban az ország himnuszává is lett.. Ebből idéz most majd nekünk Atta, a magyar fordítást mellékelve.. :)

A könyvet még tavaly beszereztem, a második kötetével együtt, melynek címe: "Pscyhic Aspects of Willy and the Nature of Smoking. A Seth Book" Legközelebb talán idézek is belőle, persze szigorúan hivatkozva az oldalszámokra..
2006.09.05. 14.02
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség