Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Énkép
Lucas - 2006.8.31., Csütörtök
Ugyan ezt a cikket még nem olvashattátok, így kicsit előreszaladok a dologgal, de csinálok egy kis reklámot Nic egyik új fordításának, amit Joe Vitale írt. (Mellékgondolat, hogy kicsit irígylem a nevét, na nem a Joe-t, hanem a Vitale-t, mert minden nap emlékezteti a vitalitásra :) ) Na, kipróbáltam, amiről Joe beszélt, csak magamra gondolva. Ez persze kapásból ütközött egy pár hitemmel arról, hogy hogyan is kellene viselkedni magammal szemben, mert arról van szó, hogy egy kialakult helyzetet úgy próbáltam megváltoztatni, hogy annyit ismételgettem magamnak, hogy "I am sorry, I love you." (Sajnálom, szeretlek.) Mindeközben a saját életemre és gondjaimra, valamint utóbbiak eltűnésére is fókuszáltam. Az elsődleges problémám az volt, hogy már vagy két hete folyamatosan be volt gyulladva a két bokám, és kezdett nagyon fájni, de nagyon nem akartam gyulladáscsökkentőhöz vagy fájdalomcsillapítóhoz, vagy végül dokihoz fordulni. Szóval eszembe jutott ez a cikk, amit Nic mutatott, és a benne lévő esemény. Ismételgettem magamnak este, elalvás előtt, hogy "Sajnálom, szeretlek." és a fent említett gondolatok jártak közben a fejemben. Másnap reggel mi történt? Már alig látszott a gyulladás, estére meg eltűnt teljesen. Előtte pedig két hétig büntettem magam vele, és még rosszabbodni is látszott. Csak az fáj, hogy nem jutott hamarabb eszembe a dolog.
 A másik érdekes a dologban, hogy valahogy meg kellett küzdenem azzal, hogy ha -szeretem magam-, akkor az nálam összekapcsolódott valamiféle nárcisztikus öntömjénezéssel, pedig csak arról van szó, hogy egy egészséges tiszteletet és elismerést kell tanúsítani magammal szemben, mert ha nem kedvelem saját magam, nem is várhatom másoktól sem, hogy kedveljenek.
 Külön feltűnt még, hogy másnap nem csak a lábam gyógyult meg, hanem egy csomó problémám is eltűnt amelyek más emberekkel való kapcsolataimban voltak jelen, az anyagi gondjaim jó része is megoldódott, és alapvetően kezdtem el jól érezni magam.

 Sok munka volt felépíteni azt a negatív világképet, amivel rendelkeztem, remélem sokkal gyorsabban fog felépülni a pozitív, ami folyamatban van. :)
Kommentek
nellas
Szia!
A "nagy rendező erők " elvezettek a blogodhoz.:))

2 hónapja "kinlódtam" egyik fogammal
én is az öngyógyitással kisérleteztem.
Kerestem az okot ami kiválthatta ,és aktiválta azt a gyulladást.Meditáltam nap.mint nap arra,hogy megtaláljam a megoldást és kezembe vehessem a saját gyógyitóerőmet magamnak,mert másoknak már sikerült egy-két energetikai kiegyenlitést elvégeznem.
A lényeg,hogy most elkezdem azt a módszert amit itt Tőled olvastam.
Köszönöm "mindenkinek" és neked is!:)
2006.09.01. 09.11
Lucas
Szia!

Remélem sikerül a dolog, és kitartasz az elhatározásod mellett. Ha van változás, szólj róla mindenképpen!
2006.09.07. 15.07
ycyor
Egyik blogbejegyzésben írtam korábban, hogy volt egy kis afférom egy kedves ismerősömel, és hogy megpróbáltam "Seth-elvek" alapján korrigálni a dolgot. Erre a következő betanult szöveget mondogattam magamban intenzív érzelmi átéléssel többször is naponta: "Kristálytiszta, őszinte, színtiszta szeretet áramlik közöttünk XY-nal, úgy, hogy az mindkettőnknek a lehető legörömtelibb és legcsodálatosabb. Belső énünk bölcsessége teremti kapcsolatunkat." Kicsit ezo-bla-nla-szerűen hangzik, de működött a dolog. :) Hasonló szövegeket szoktam más dolgokkal kapcsolatban is használni, nemcsak személyes kapcsolatoknál. Szerintem ez eléggé hasonlít ahhoz, ami a cikkben van. Egyébként a cikket érdekesnek találtam, köszönet érte Nic-nek. :) Azt gondolom nagyon fontos, hogy ilyen formán is terjedjenek ezek a nézetek a világban, bár személy szerint nem teljesen értek egyet azzal, hogy valaki ennyire személyes felelősségnek tekinti mások,esetleg a világ sorsát. Ugyanakkor az igaz lehet, hogy azért meg én vagyok a felelős, hogy megtapasztalom valaki más szenvedését (amit ő a saját jól megfontolt céljai miatt vállalt be), ergo, választhatom azt a valóságot, ahol ő már nem szenved, és akkor úgy látszik, mint ha miattam gyógyult volna meg.. :) Holott talán nem, amit újonnan tapasztalok az már egy másik lehetséges énje a korábbi szenvedőnek. :) Talán, vagy mi.. :)) Szóval nehéz ezt kibogozni, mindenesetre a technika szerintem nagyszerűen működhet, érdekes lenne belekezdeni egy ilyen kísérletbe akár többen, és beszámolni a fejleményekről egymásnak, kinek hol jött be, hol nem, ha nem szerinte milyen hiedelmei akadályozhatták meg a sikert. Nnna, ez hosszú volt, megyek.. :))
2006.09.08. 18.38
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség