Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Öngyógyítás lépésekben
Lucas - 2006.9.19., Kedd
 Körülbelül egy hete elkezdett valamilyen gyulladás kialakulni az alkaromban. Fájlaltam, borogattam, szenvedtem. Kipróbáltam fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt, de egyik sem használt. Azután előkerült egy krém, ami izomlazítónak van kikiáltva, és úgy nézett ki, hogy ezzel végre sikert érek el, mert csitult a fájdalom. Sajnos nem tartott sokáig, mert másnap megint visszatért a fájdalom. Ekkor elhatároztam, hogy megpróbálom kicsit a valóságteremtés oldaláról megközelíteni a dolgot. Elképzeltem, ahogy rákenem a kezemre a krémet, világosan éreztem, hogy egy kicsit hideg, majd később elkezd beszívódni. Alig hagytam abba a gyakorlatot, szinte azonnal elkezdett kevésbé fájni a kezem, majd jó negyed órával később meg is szűnt teljesen. Ugyanolyan hatása volt a meditációs, képzeletbeli krémnek, mint a valóságosnak. Másnap viszont érdekes, de elmúlt a képzeletbeli krém hatása is, mert megint sajgott az alkarom. Mondtam magamnak, ennyire nem lehetek béna, ha egy nem létező krémmel tudok gyógyítani magamon, akkor igazából a képzeletbeli krém felesleges is. Elképzeltem, ahogy meggyógyult a kezem, pusztán a képzeletbeli simogatástól és pozitív érzésektől, majd hozzátettem, hogy minden nap folyamatosan egészséges a kezem, nincs semmi baja, kiegyensúlyozott és harmónikus. Utóbbi két fogalom kicsit hülyén hangzott, de nem nagyon zavart. Erre mi történt? Elmúlt a fájdalom, és másnap sem tért vissza, és azóta sem.
 Az egészben a legérdekesebb számomra az volt, hogy visszatekintve nem hittem a fájdalomcsillapítóban és gyulladásgátlóban, de hittem a krémben, hogy segít a bajomon. És két lépcső kellett ahhoz, hogy a krém se kelljen a gyógyuláshoz. Úgy tűnik, valamilyen folyamaton kellett átmennem, hogy el tudjam fogadni, hogy a hiteimmel tudok hatni a testemre egy ilyen esetben is. Mit mondjak, találtam egy olcsó megoldást. :)
Kommentek
atta
Örülök, hogy ilyen sikereket érsz el! Mostanában én is egy vissza-visszatérő fájdalommal küszködök. Megfigyeltem, hogy az elvárásaim, gondolataim kifejezetten "követelik" ezt a fájdalmat. Ha nem gondolok rá, gyakran nem is fáj :) Így most mondogatom a mantrát: "Csak a pozítív sugalmakra reagálok." Használ :) Kezdek hinni a gyógyulásban.
2006.09.20. 20.33
Lucas
Nagyon klassz! Remélem, hogy sikerül neked is összehozni az öngyógyítást! Már csak azért is, mert ha nem egyedül vagyok a dologgal, az mindenképpen megerősít.
2006.09.20. 20.58
Solka
Gratulálok!
Ezt a módszert én is alkalmazom, de előtte a lépcsőfokokat én is megtapasztaltam.
Olcsó, és mindig kéznél van. És még vizitdijat sem kell fizetni.
És mindez, Seth: A személyes valóság természete c. könyv elolvasása után történt.
Az Egészségpénztár számlámon összegyült pénzemen üdülni fogok!!!
2006.09.20. 22.27
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2024. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség