Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Önanalízis
Lucas - 2006.12.24., Vasárnap
Tele a hócipőm az önanalizálgatással. Vajon jól csinálom-e ezt, vajon feldolgoztam-e azt? Nos, a következőt fogom kipróbálni: csak arra fókuszálok, amit tapasztalni akarok, a többire meg teszek nagy ívben. Meglátjuk, mi sül ki belőle. De most tényleg. Mással sem foglalkozok, mint azzal, hogy [cimke] vagyok, meg egyre inkább [cimke] vagyok, és ha nem vigyázok, akkor bizony [cimke] leszek. És másokon is ezt látom, hogy ilyesmivel foglalkoznak. Ne! Otthon ezt ne próbáljátok ki! Hiába gondolod magad [cimké]-nek, nem vagy belebetonozva! Én sem vagyok. Úgyhogy le a [cimké]-vel a homlokunkról. Ha pedig beszélgetni szeretnél, akkor keress meg e-mailben! Szívesen leszek a barátod.

 Mindenkinek Békés, Boldog és Szeretetben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! Nem elfelejteni, hogy olyan lesz 2007, amilyenre formálod! :)
Kommentek
ycyor
Én is békés, boldog Karácsonyt kívánok neked Lucas, Nicnek és mindenkinek aki múltban, jelenben, jövőben, vagy akár egy lehetséges valóságban meg-meglátogatja ezt a honlapot! :)

You Create Your Own Reality! - ycyor :)
2006.12.25. 13.24
Solka
Szia Lucas :)
szembesültem én is mostanában azzal, hogy most már aztán tényleg, de k.-ra hagyjam békén magam! Olyan kontroll alatt tartottam magam, hogy azt senkinek sem kivánom. És, amit senkinek sem kivánok, miért kínzom magam vele???!!! Ugy gondolom, hogy azért erre a felismerésre rá kellett jönnöm valahogy...és pont igy :)
És: Ünnepeljük Boldogan Magunkat is, Ne csak az "Ünnepeket":)
Üdv:
Solka
2006.12.26. 09.06
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2024. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség