Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Túl azon
Lucas - 2007.2.5., Hétfő
Na, végre lezajlott az, amiről írtam az előző bejegyzésben. Ráadásul simábban ment, mint valaha is képzeltem volna. Kis kiigazítás persze szükségeltetik, de mindent összevetve sikernek tudom elkönyvelni a történteket.
 Apámat mintha kicserélték volna. Azok a negatív tulajdonságok, amiket említettem, mintha sosem lettek volna. De, hogy ne menjek nagyon a dolgok elébe, valahogy így történt a dolog:

 Mielőtt találkoztunk volna elmondtam magamban, hogy: "Minden a legnagyobb rendben lesz. A lehető legharmonikusabb, legpozitívabb és legkellemesebb módon rendeződik a dolog. Nem akarok a továbbiakban máshogy szembesülni ezzel a problémakörrel, hanem egyszer és mindenkorra meg akarom oldani. Azt akarom, hogy rendeződjön a viszony, és ne is térjenek vissza azok az idők. A problémakört elengedem és nem foglalkozom vele tovább. Helyette új céljaim és utam van, amit járni szeretnék, és akik eddig a problémát okozták azok vagy tűnjenek el az életemből, vagy segítőkészen álljanak hozzám."
 Hozzá kell tennem, hogy kicsit kételkedtem a dolog megvalósulásában, de valahol mélyen tudtam, hogy ha ragaszkodom a céljaimhoz, akkor sikerülni fog.
 Döbbenetes volt a tapasztalat. Semmi nyoma nem volt ellenségeskedésnek vagy haragnak. Nem kellett bizonygatnom az igazamat, szinte magától alakultak az események a lehető legjobb irányba.

 Egy dolog viszont kikerülhetetlennek tűnik. Minden alkalommal, mielőtt találkozunk, vagy valamilyen esemény van, akkor elmondom magamban, hogy: "Minden pozitívan alakul, minden rendben lesz, számomra a lehető legelőnyösebb módon." Úgy érzem, erre még szükség van, ugyanis olyan mélyen épült be a hitrendszerembe ennek az ellenkezője, hogy figyelmeztetnem kell magamat rá, hogy épp olyan könnyen alakulhat jól is a dolog, mint rosszul. Valahogy úgy néz ki a dolog, hogy a rosszra rámondtam, hogy az a realitás, a valóság, a jó dolgokból elérhetetlen ideát faragtam, és ezt éltem meg nap, mint nap. Pedig a jó dolgok ugyanolyan könnyen jönnek az életben, mint a rosszak, felismerés kérdése.

 Túl sok szép dolog van a világban, hogy azok helyett depresszióra vagy haragra, irígységre pazaroljuk az energiánkat.
Kommentek
atta
Örülök ilyen szerencsésen sikrült a dolog! Bíztató látni, tényleg működik a valóság teremtés. :)
2007.02.05. 17.37
Lucas
Én neked szurkolok, hogy sikerüljön, amit szeretnél! :)
2007.02.12. 00.17
Babci
Kösz, hogy megírtad, nekem is van hasonló gondom, és biztos vagyok benne, hogy a hiedelmeim okozzák. Nálam is "apámtól" indult ki az egész...
2008.02.16. 09.34
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2024. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség