Név: Regisztráció
Jelszó:

Blog

Nyíltan...
Lucas - 2007.2.14., Szerda
Ugye mindenki hallotta, hogy gépfegyverrel rálőttek a Teve utcai Rendőrpalotára, és hallott ezt követő nyilatkozatokról, botrányokról. Most, hogy ez így szerepel a valóságunkban, Neked van ötleted, hogy mit keres a tiédben?

Én nem találom az okát az enyémben ugyanis.
Kommentek
atta
Azt hiszem, már magas szinten magamévá tettem azt a hiedelmet, h egyesek erősen érdekeltek a feszültségek szításában. A lövöldözés kapcsán írtam is egy hozzászólást egy párt honlapon, amit meglepetésemre nem moderáltak ki :) Aztán írtam mégegyet, de azt már én kértem, hogy vegyék ki. Ugyanis rájöttem: ha válaszolgatok az ellenérdekeltek írásaira egyszerűen az ő szintjükre megyek. Akkor az ő játékukat játszottam volna az ő terepükön. Inkább lefeküdtem aludni :)
2007.02.14. 18.17
borzas
hello,

Én mintha a metrón hallottam volna ahogy erről beszélgetnek emberek.

Este a híradót megnéztem…

Bennem van egyfajta elégedetlenség ezzel a jelenleg érzékelt tömegesen elfogadott szekvenciával kapcsolatban.

Igyekszem " jól " viselkedni, és hát úgy látszik mint ahogy a vallások által korlátozott hétköznapi élet, valahol lecsapódik a társadalomban.
Pusztán arra gondolok, hogy hiába fojtom el az indulataimat, az meg fog jelenni a társadalomban.

Üdv

borzas
2007.02.14. 23.29
Solka
Az én valóságomban nem szerepelnek ezek a botrányok, lövöldözések és tüntetések sem. Én itt egy másik valóságban élek. Látom mi történik, de nem vagyok érintve benne, és nem is táplálom tulságosan a figyelmemmel. Tudomásul veszem és ennyi, de hogy nem az én világom, az tuti. Nem itélem el akik benne vannak, hiszen sok elfojtott energia feszül bennük, amit ők igy szabaditanak ki. Nem történnek véletlenül a lövöldözések sem, mindenre szerződés van "odaát". Csak ugy teszünk, mintha nem tudnánk róla, különben nem érné el a célját. És hogy mi a célja? ....hm...Valamikor én is azt mondtam volna annak, aki igy beszélt volna nekem ilyesmiről, mint most én teszem, hogy valami nem OK nálad. Itt minden a legnagyobb rendben van és tervszerüen müködik. De, ebben a zürzavarban megvan az én személyes valóságom :)

üdv: solka
2007.02.15. 19.35
ycyor
Hogy mit keres az élmény az én valóságomban? Hm.. Dunsztom sincs..

Talán ilyen kérdésfeltevések miatt:
Hol a határa egy ember cselekedetének a tömeges események alakulásában?
Mit jelent a gyakorlatban a az a sethi kifejezés, hogy "az energia tévútra vezetése", ill. "az energia helyes kezelése"?
Van-e abszolút igazság egy-egy esemény kapcsán és hány féle igazság létezik?
Valójában nem jutottam messzire az események ilyen mélyen való elemzésében, tulajdonképpen el sem kezdtem. Sokkal prózaibb szinten zavarnak ezek a dolgok engem, jóval anyagibb szinten, materiálisabb, ego-szinten, nem tudok ilyen mélységekbe ereszkedni.

Mindenesetre próbálom folyamatként megélni és felfogni a dolgok láncolatát. De ez a láncolat nagyon nem tetszik. Sajnos van egy olyan meggyőződésem is, hogy ez csak egy lépés az események láncolatában. Szerintem folyt. köv. sajna...
2007.02.16. 22.52
Richárd
Onnan is meg lehet közelíteni,hogy Magyarország általános politikai klímájában mindannyian egyfajta nyugtalan "közvalóságot"választottunk magunknak.
Ennek részei az ilyen dolgok is.
De szerintem még mindig találhatnánk jóval nyugtalanabb klímájú helyet még Európában is,-ebből a szempontból-,ahogy persze sokkal békésebbet is...
2007.02.17. 05.53
ycyor
Jelentem megfejtettem...

Ez nem más, mint borzas polgárháborújának kezdete..

"Nos igen, háborút akarok! Nagy világháborút, elsősorban polgárháborút, de akárhogyan is lesz aközeljövőben."

Csak akkor ezt nem értem:
"Bennem van egyfajta elégedetlenség ezzel a jelenleg érzékelt tömegesen elfogadott szekvenciával kapcsolatban."

Most akkó mi van?
2007.02.18. 17.24
Artur
Egy esemény mit keres az életünkben (valóságunkban)?
Azt, amilyen érzelmeket kelt a szembesülés pillanatában. Ekkor tökéletes képet fest rólunk az adott dologgal kapocsolatban. Az érzelem hatására megjelenő rakcióink pedig megmutatják hogy kezeljük az adott érzelmet. A reakcónkról kialakított képünk pedig az önmagunkról kialakított véleményünket tükrözi.
2007.02.23. 08.12
borzas
hello,

„ Minden életünkben olyan körülményeket tapasztalunk meg, amelyeket saját magunk előre választottunk, a feladatokat és kihívásokat saját szükségleteinkre szabjuk, hogy fejlesszük képességeinket. „

Seth megszólal ( internetes változat ) 86. oldal /ezt vagy Jane vagy Rob mondja/
2007.02.23. 11.07
A kommentezéshez be kell jelentkezned!


© 2003-2021. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség