Név: Regisztráció
Jelszó:

Blog

Esemény
Lucas - 2007.4.23., Hétfő
Nos, jó sokáig nem történt semmi említésre méltó velem. Amikor először írtam ide, akkor az volt bennem, hogy nem fogom fárasztani a blogra ellátogató embereket mindenféle abszolút érdektelen dologgal, puszta humanizmusból.
 Most viszont történt valami, ami elgondolkodtatott. Választanom kell, hogy a nyugati orvostudományt válasszam-e, minden nyűgjével és nyavajájával a gyógyulásra, vagy az alternatív gyógyászatot, és akkor relatíve szembe megyek a közhittel.
 Vesebetegségről lévén szó, nem egyszerű a helyzet. A Ny.-i Orv.tud. a transzplantációval kecsegtet, végleges gyógyulás nélkül, műtét közbeiktatásával. Az alternatív pedig a végleges gyógyulással, műtét nélkül.
 A probléma az, hogy amint elkezdek húzni az egyik felé, durván belerősít a másik, és visszarángat középre. De telik az idő, és már nem akarok ezzel a dologgal  foglalkozni, szóval valamelyik megoldás már előléphetne.

 Na jó, erről majd később.

 Egyébként voltam egy aura-kezelésen, és azt mondhatom, hogy a fejfájást kiválóan felszámolja pillanatok alatt, és elég jól vitalizál. Érdekes volt, ebből az epizódból úgy tűnik, hogy mégis hiszek az auraterápiában. :)
Kommentek
atta
Elég szomorú, ha a transzplantáció se igér végleges gyógyulást. Igaz, ez a nyugati orvoslásra nagyon jellemző. A gyógyszeriparnak kedvező módszerek ezek :(
Én a betegségben hiszek: a természetgyógyászok nálam nem nagyon hatnak, a hagyományos kezelés után meg vhogy vissza jönnek a tünetek :o

Öszintén kívánom a teljes gyógyulásod!
2007.04.23. 20.56
Solka
Szia Lucas :)
Az lesz gyógyulásod utja, amit Te választasz. És ebben feltétel nélkül hinned kell. Én, ha a nálam ez most kérdés lenne, azt választanám, hogy én gyógyitom meg magam. Volt már erre egypárszor példa az életemben és müködik. Tudom, hogy ez most neked hihetetlenül hangzik, de, igazából akkor próbálhatod ki a hited erejét, amikor erre alkalom adódik. Az életünk az egészségünk a betegségeink is saját kezünkben van. A megoldás nem fog magától jönni kivülről. Azon is el kellene gondolkodni, hogy fel tudjad számolni, hogy mivel okozhattad magadnak ezt a betegséget. Egyébként, ha meg akarsz gyógyulni, meggyógyulsz, bármelyik megoldás mellett döntesz. Határozott és felelősségteljes döntést kivánok a magad számára. Gyógyulj meg!
Szeretettel:
Solka
2007.04.30. 18.42
Lucas
Köszönöm a véleményeteket, segített dönteni!
2007.05.03. 17.43
dns
Kedves Solka.

Azoknak mit tudsz ajánlani akik eleve betegen születnek?Mondjuk HIV fertőzötten.

dns
2008.01.20. 11.01
A kommentezéshez be kell jelentkezned!


© 2003-2021. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség