Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Blog

Személyes valóságom természete
Lucas - 2012.11.16., Péntek
A kezembe került a Személyes Valóság Természete, amit már vagy egy éve nem olvastam, benne a könyvjelzővel, ahol abbahagytam az olvasását. Igazán érdekes, hogy életem mostani fordulópontján pont ez a bekezdés került elém. Érdekes, de tekintve Sethet, nem meglepő egyáltalán. Emitt a magyar kiadásból a részlet, lusta voltam lefordítani, amúgy is közel pontos a fordítás:

"Hogy független módon cselekedj, olyan cselekvést kell kezdeményezned, amelyről azt akarod, hogy fizikailag bekövetkezzék (nyomatékosan) azáltal, hogy önmagad létében megteremted.
 Ez úgy érhető el, hogy az ember ötvözi a hitet, az érzelmet és a képzeletet, és a kívánt fizikai eredmény mentális képévé alakítja át. A kívánt eredmény persze ekkor még nem fizikai, hiszen különben nem akarnád megteremteni, ezért nincs értelme kijelenteni, hogy fizikai tapasztalatod mintha ellentmondana annak, amit igyekszel megcselekedni."
- 627. ülés
Kommentek
lorien123456@gmail.com
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket!
Ez az imént történt, és ez az első bejegyzés, amit bejelentkezve olvasók,de muszáj megemlitenem, hogy erről szól Esther Hicks vonzás törvénye s az agykontroll némely technikája is! Segíthet a gyakorlati kivitelezésben (elnézést, ha már volt szó erről.) Ugyanakkor azért a Seth könyvek az én új bibliám, mert az általa közvetített tudás összevág eddigi rengeteg olvasmányom mindegyikével, de a legtöbb új tudást Ő nyújtja.
Na megyek is a kísérletekről olvasni, aban szeretnék részt venni. Remélem lesz friss bejegyzés!!!
2016.12.27. 07.59
A kommentezés le van tiltva ennél a bejegyzésnél!


© 2003-2023. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség