Üdvözlünk a Seth.hu-n!
Érezd jól magad!

Seth az orgazmusról és organizmusról

És gyakran elmondtam már neked, és ahogy bizonyára hallottad és tudod is, jó természetű az univerzum. És rád mosolyog, ha már csak egy fél esélyt is adsz neki (Connie-nak). A vitalitás pedig, melyet itt ma este érzékeltek, a sajátotok. Ugyanis mindannyian hozzá tudtok férni ennyi energiához.

Vegyük a lábujjakat, melyek itt vannak ezekben a csizmákban! Mindegyik lábujj – automatikusan és szépen – jól használja energiáját. Emellett teljességgel boldog, mármint minden egyes lábujj, valamint a bennük lévő összes atom és molekula is. Hogy egyesüljenek egy másik létfajtával, és – bizonyos fogalmak szerint – részét képezzék egy orgazmusnak, ami ki tud tekinteni, és járni tud a földön, a lábujjaitok a szemeteken át tekintenek ki – egyszerűen csak nem tudjátok.

És most mindegyikőtöknek kellemes jó estét kívánok, ami – remélem – vidám is lesz.

[...]

(Megjegyzés a legépelt szövegben: Mielőtt Seth visszavonult volna, valaki feltette a kérdést, hogy „orgazmus”-t vagy „organizmus”-t mondott-e a korábbi megjegyzésekben.)

Seth így felelt: Orgazmust mondtam. Az organizmus: mozgásban lévő orgazmus. Megpróbáltam összekapcsolni a szavakat – már összekapcsolódnak.

ESP-ülés, 1972. 05. 12.

Ford.: Nic, 2006.

Utolsó frissítés: 2006. 05. 24.© 2003-2024. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség